Ontwikkeling van jou platform

Ons webdesign bureau

Concept, design & ontwikkeling, samen met jouw organisatie, vormen we vanuit diverse disciplines een team. We luisteren aandachtig naar je wensen, vatten de vraagstelling samen en stellen het doel vast. Bijvoorbeeld meer leads, hogere omzet of grotere naamsbekendheid. Want zonder doel geen resultaat.

Terug aan de tekentafel werken we een concept uit en adviseren we over de beste aanpak. Natuurlijk zijn onze online oplossingen snel, responsive en professioneel en werken we met een ultramodern CMS. Vindbaarheid, snelheid en conversie, ook die vinken we af. Het gaat ons om de herkenning bij je doelgroep, de focus op jouw kernactiviteiten en het vertalen van jouw doel naar een online platform dat daarbij past.

Het concept leggen we aan je voor. Bij groen licht gaan we snel aan de bak. Gretig als we zijn. We leveren op nadat alle alle puntjes op de i staan: functionaliteit, design, gebruiksvriendelijkheid, structuur, communicatie, etc.

Verlang je naar meer informatie, een offerte of een gesprek? Bekijk onze concept, design en ontwikkeling diensten of neem direct contact met ons op.

 

Wat zijn de kosten voor een website bij jullie?

Uiteraard hangt dit van veel factoren af, na een goed gesprek kunnen we hier al snel een goede inschatting maken wat de kosten zullen zijn. We zijn zeker niet de goedkoopste, we maken maatwerk websites waardoor ze veilig, snel en schaalbaar zijn. Een van de belangrijkste pijlers die wij hanteren bij de design & ontwikkeling van de website is conversie. Uiteindelijk heb je een website omdat je wilt dat bezoekers actie ondernemen. Of je nu wel of niet aan de gang wilt met online marketing na de oplevering van de website. Tijdens de ontwikkeling installeren we diverse pixels en tools in de code die er straks voor zorgen dat we nauwkeurig kunnen achterhalen wie jouw doelgroep is, wat ze op jouw website doen en waarmee we de bezoeker nog sneller kunnen laten converteren. Natuurlijk wil je weten wat jouw website kost, maar wij vinden het net zo belangrijk om in de eerste fase in kaart te brengen wat de website jou op kan gaan leveren.
 

Kunnen jullie onze website ook hosten en beheren?

Sterker nog het is ons advies om dit door ons te laten doen. Hoe lekker is het als je een probleem hebt met je website dat je een expert hebt naar wie je kunt bellen, en die het probleem voor je oplost zonder dat je op zoek moet naar allerlei inloggegevens. Daarbij is het onze ervaring dat men vaak het verschil niet weet tussen een domein-, hostingprovider en de websiteontwikkelaar. Met een betaalbaar onderhoudscontract ontzorgen wij je als er een storing (waarschijnlijk merk je dit zelf niet eens) is en voeren we updates uit.

Wanneer is mijn website af?

Dat vinden wij nu het mooiste van datgene wat we doen. De website is nooit af, althans als het aan ons ligt niet. “Meten is weten”, welke gedeeltes van de website worden goed bekeken? Wat is het klikgedrag van de bezoekers? Ervaart men een logische route over de website? Enkele vragen die we kunnen beantwoorden zodra er genoeg verkeer over je nieuwe websiteheen is gegaan, en met deze kennis kunnen we heel eenvoudig jouw website verder optimaliseren. Alles met maar één doel, meer conversies!

Leveren jullie responsive websites op met een CMS?

Zijn er nog websites die niet responsive (mobielvriendelijk) zijn anno 2018? In het vooronderzoek hebben we sowieso al geconstateerd dat 70% procent van de bezoekers jouw website benaderd middels een mobiel apparaat.