Fair Vison
Hosting!

De sympathiekste hoster van Nederland

Al meer dan 20 jaar zijn we actief op de hostingmarkt en zijn we de provider die meer biedt: meer service, meer mogelijkheden en meer betrouwbaarheid. In augustus 2000 hielpen we onze eerste klanten om de eerste online stappen te zetten. Inmiddels beheren we meer dan 30.000 websites en hebben we veel klanten online zien groeien. Wij zijn jouw gastheer op internet en nemen je mee in de digitale wereld op een sympathieke, proactieve en simpele manier.

Sympathiek

Elke hostingpartij in Nederland doet bijna hetzelfde. Het is daarom moeilijk voor iemand die een hoster zoekt om er een te vinden die bij hem past. Er wordt al snel naar de meeste bits en bytes voor het minste geld gekeken. Daar doen wij liever niet aan mee. Wij onderscheiden ons door de sympathiekste hoster van Nederland te zijn. We geloven er in dat je daar veel verder mee komt. Wij staan klaar voor jou! We zijn maar een muisklik of telefoontje van verwijderd. Wij willen met onze diensten jou succesvol laten zijn op het internet.

Proactief

We brengen je altijd op de hoogte over alles wat ook maar een beetje invloed kan hebben op je website en email, ook als we dit al voor je hebben opgelost. We vinden het belangrijk dat je weet wat we op de achtergrond voor je doen. Denk aan meldingen over server-updates, als we malware hebben gevonden op je site, of als er een nieuwe versie voor je gebruikte software uit is. We willen zoveel mogelijk drempels voor je wegnemen, zodat alles op rolletjes blijft lopen.

Simpel

De digitale wereld kan voor sommigen nogal een brij van gekke en technische termen zijn. Dat klinkt misschien interessant, maar wat heb je aan vakjargon als niemand je verstaat? Wij willen alles zo simpel en begrijpelijk mogelijk maken en aan je uitleggen, zodat iedereen het begrijpt.

Meer dan 20 jaar hostingkennis en -ervaring

In het jaar 2000 zag de online wereld er heel anders uit dan tegenwoordig. Online gaan deed je via een krakende en piepende inbelverbinding, zoeken met Ilse.nl en Altavista, en chatten via MSN en ICQ. Weinig mensen hadden nog een domeinnaam, website of e-mailadres. We pionierden door websites te bouwen en hosten, en via-via vroegen steeds meer mensen ons om ook voor hen de hosting en domeinnaam te verzorgen. Meer dan 20 jaar later is internet niet meer weg te denken voor onze klanten, en helpen we hen daar nog steeds met hetzelfde enthousiasme en plezier mee als vroeger!