Webshop ontwikkeling

Een webshop of webwinkel is maatwerk.

oordat je de keuze maakt wie de webshop ontwikkeling mag uitvoeren, heb je al bergen werk verzet. Onderdelen van je plan omvatten: marktonderzoek, doelgroep omschreven, positionering bepaald, betalingsmethode onderzocht, de eerste producten ingekocht, om vervolgens offertes aan te vragen bij webbouwers.

Herken je, dat je alle offertes voor het bouwen van jouw webshop als appels met peren moet vergelijken? Dat komt omdat het bouwen van een succesvolle webshop maatwerk is.

Webshop ontwikkeling: Een goede strategie levert een succesvolle webshop op.

Net als voor een website geldt ook voor het creëren van een webshop, dat de ontwikkelingsfase heel belangrijk is. FVM heeft alle online marketing disciplines in huis om je hierbij te helpen.

We ondersteunen je bedrijf niet alleen met een uitstekend technisch platform en een gebruiksvriendelijk CMS, maar we weten ook jouw onderscheidende vermogen online herkenbaar neer te zetten in de vorm van conversie-gerichte tekst, afbeeldingen, buttons, koppelingen naar social media en andere functionele platformen zoals een CRM-systeem of betaalsysteem.

Online ondernemers besteden veel tijd aan hun webshop. Dat weten we. Daarom nemen we je graag werk uit handen en kunnen naast het ontwikkelen van jouw webshop ook samen werken aan het vertrouwen van je klanten en jouw online succes door je te helpen met een SEO-strategie, SEA (online advertising) en social media.

Ben jij van plan een online webwinkel te beginnen? Of wil je meer halen uit je huidige webshop? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Kan ik een webshop koppelen aan een kassasysteem?

We hebben veel ervaring met het koppelen van de webshops met Lightspeed bijvoorbeeld. Ja dit kan dus. Hierbij is het van belang dat je goed advies krijgt bij het maken van een keuze voor een kassasysteem. Heb je er al één dan is het zaak goed te kijken naar de specificaties.