Video Marketing

Het belang van een bedrijfsfilm

U kunt tegenwoordig niet alleen maar een blog schrijven en dan hopen dat het wel goed komt met uw marketingstrategie. Het is belangrijk om goede inhoud te maken. Dat betekent dat u uw boodschap goed moet definiëren en op verschillende manieren moet verspreiden.

Een bedrijfsfilm is belangrijk om op te nemen in uw online marketingcampagne.

Doelgroep in kaart brengen

Op basis van profielkenmerken, activiteiten en interesses die sociale media platforms over hun gebruikers bijhouden, is het mogelijk om een nauwkeurig beeld te krijgen van mogelijke doelgroepen en deze op een effectieve manier te bereiken met uw advertenties. Uw advertentie komt zo terecht bij een voor U relevant publiek, op een plaats waar ze een substantieel deel van hun online bezigheden besteden. Aandacht gegarandeerd. Video Marketing wordt steeds belangrijker voor uw onderneming.

'Google loves video'

Het is geen geheim dat, sinds de overname van YouTube in 2006, Google van video houdt. Neem eens een kijkje in de zoekresultaten, naast links worden ook videoresultaten opgenomen. Consumenten kijken liever een bedrijfsvideo dan dat zij een artikel van tweeduizend woorden moeten lezen.

En het gaat nog verder…

Als u uw bedrijfsfilm op de homepage van uw site plaatst worden uw kansen om op de eerste pagina van Google te komen met 53% verbeterd. Als u uw bedrijfsvideo op een van de andere pagina’s op uw site plaatst dan verbetert u uw conversie met gemiddeld 80%.

Uw potentiële klanten eisen dat zij een indruk kunnen krijgen door een bedrijfsfilm! En Google reageert daar op.

Een bedrijfsfilm kan een goede tool zijn om uw klant te begeleiden tijdens het hele aankooptraject, en het kan veel meer doen dan de betrokkenheid vergroten.

De opties van het inzetten van bedrijfsvideo’s zijn eindeloos; recruitment video’s, kennis gebaseerde video’s, ontmoet de teamvideo’s, ondersteuning van videogesprekken en klantverhalen zijn slechts een paar manieren waarop video een grondiger, persoonlijkere klantondersteuning ervaring kan creëren.

Tips bij het maken van een bedrijfsfilm

Begin bij het begin. Waarom is uw bedrijf uniek en welke behoefte vervult u bij de klant, dat is iets dat terug moet komen in uw bedrijfsfilm. Stel goed vast voor wie de bedrijfsvideo is en hoe u deze het beste kan bereiken.

Het is niet voldoende om één video te maken, bedenk samen met ons verschillende concepten. Dan maken we verschillende bedrijfsvideo’s, misschien een serie of een verschillende bedrijfsfilms met aandacht voor verschillende aspecten van uw bedrijf.

Onze professionals helpen u bij het maken van de bedrijfsfilm, zo kiezen wij altijd één duidelijke boodschap of onderwerp. En daar vertellen wij het verhaal van! Dat is storytelling. Informatie komt veel overtuigender over en blijft beter hangen als het verpakt is in een goed opgebouwd verhaal.

Video is een emotioneel medium. Zorg dat uw bedrijfsfilm ook mogelijke emoties losmaakt, dat kan door muziek of een persoonlijke anekdote. Door mensen met uw bedrijfsvideo te raken wint u er altijd klanten mee.

U kunt rekenen op de expertise van Fair Vison Marketing bij het maken van uw bedrijfsfilm.

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vier heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

BRAINSTORM

Direction Arrows
Step 01

SCRIPT

Direction Arrows
Step 02

OPNAMES

Direction Arrows
Step 03

OPLEVERING

Direction Arrows
Step 04