Google Ads SEA

FVM is jouw Search Engine Advertising partner

Wil je op korte termijn veel bezoekers op jouw website krijgen? Of wil je direct veel potentiële klanten op een specifieke productpagina krijgen? SEA oftewel Search Engine Advertising is dan dé oplossing! Dit is een online marketing methode waarbij je advertenties plaatst in de zoekmachines, zoals die van Google en Bing.

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van Google Ads campagnes. Dit hebben wij voor bedrijven in verschillende branches kunnen en mogen doen. Onze SEA specialisten staan ook voor jouw bedrijf klaar om goede resultaten te behalen.

Onze SEA specialisten helpen je bij:

Google Ads
Google is hét grootste platform op het internet. Dagelijks maken hier miljoenen mensen gebruik van. Vergroot je bereik door het plaatsen van advertenties in Google!
Bing Ads
Bing is de één na grootste zoekmachine na Google. De concurrentie is daardoor minder groot, de kosten per klik zijn lager, ook valt ook hier heel veel te behalen! 
Google shopping
Ideaal voor webshop eigenaren die een hogere klikfrequentie en daarmee meer potentiële klanten willen behalen. Een visuele manier van het aanbieden van jouw producten. 
Retargeting
Retargeting campagnes zijn een goede manier om top-of-mind te blijven bij personen die jouw website al eens eerder hebben bezocht. 

De succesformule van FVM voor jouw SEA campagne

Vanuit onze Online Succes Strategie zetten wij de campagne op. Dit is de leidraad voor al onze online marketing campagnes, dus ook bij het uitvoeren en onderhouden van een SEA campagne. Data is de factor waarop wij sturen, want meten is weten! De cijfers van SEA liegen niet. Onze specialisten weten precies hoe vaak er op een advertentie wordt geklikt en of dit is gebeurd met een mobiel of via een desktop. Én met welke zoekterm er op de advertentie is geklikt.

Ook kunnen wij zien of er vooral mannen of vrouwen op de site terechtkomen en waar deze personen wonen. Deze data zorgt ervoor dat wij voor jou de campagnes volledig kunnen optimaliseren voor het beste resultaat.

Inmiddels hebben wij zoveel succesvolle campagnes uitgevoerd, dat wij simpelweg weten hoe je het beste resultaat behaald. Ook jouw bedrijf kan hier gebruik van maken en meer (online) succes realiseren. Wil jij weten wat een passende campagne oplevert? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan met één van onze specialisten.