Jordi Dooge

20190103_Jordi Dooge_489[1] kopie

Jordi Dooge

Accountmanager

Ik ben inmiddels twee jaar ondernemer. Mijn netwerk, kennis en ervaring als ondernemer zet ik in voor Fair Vison Marketing. Persoonlijk heb ik een passie voor alle ontwikkelingen op gebied van online marketing & sales. De kansen die online tools en platformen tegenwoordig bieden zijn eindeloos. Je moet als bedrijf meegaan met de online veranderingen anders mis je de boot. Het probleem is dat veel bedrijven wel de boot instappen, echter niet met de juiste kennis én vaardigheden om met deze boot de gewenste (online) koers te varen.

Dit komt omdat veel online tools zoals Google, Facebook en LinkedIn enorm uitgebreide programma’s zijn met oneindig veel mogelijkheden. Voor een ondernemer is het lastig om zonder ervaring deze tools op een effectieve manier in te zetten. Alleen als je weet hoe de online tools werken kun je inzicht krijgen in jouw data en dus verder groeien. 

Ik raakte in gesprek met Michel Geijs, oprichter en eigenaar van Fair Vison Marketing. Ik ben enthousiast door de werkwijze van Fair Vison Marketing en daarom wil ik hem verder helpen om de juiste klanten te vinden. Klanten die de juiste online koers willen varen. Bent u zo een klant?