Michel Geijs

Michel Geijs

Developer

Ik ben altijd al ondernemend geweest met veel interesse in de digitale wereld. Vanuit die interesse ben ik gestart met Fair Vison. Ik zie de wereld veranderen en alles werkt tegenwoordig digitaal. Bedrijven moeten mee gaan om te zorgen dat ze voor het publiek nog zichtbaar blijven. Hierbij bedoel ik zorgen voor een koppositie op Google, zorgen voor een goede website en zorgen voor de juiste advertenties. Bij Fair Vison pakken wij deze aspecten aan. Wij besteden dagelijks onze aandacht op het gebied van marketing. Zo nemen wij een aantal van uw zorgen uit handen.

Ik studeer International Business and Management. Daarnaast ben ik bezig met de studie Rechtsgeleerdheid. Ik zie Fair Vison in een later stadium een bekende speler op het gebied van marketing en reclame.

Mijn taken binnen Fair Vison zullen het managen van opdrachten en de ontwikkeling van de website en de Social media zijn.

Om Fair Vison te onderscheiden van anderen wil ik de klant een totaalpakket kunnen bieden. Op het gebied van marketing & reclame ben ik in het verleden al actief geweest. Hierdoor heb ik een formule gecreëerd dat zorgt dat uw website, bericht en/of post perfect wordt geoptimaliseerd.