Pepijn De Jonge

Pepijn De Jonge

Online Marketing Specialist

Als technisch student lagen mijn interesses tot voor kort nauwelijks bij online marketing en webdesign. Dit veranderde toen ik met Michel sprak over de uiteenlopende mogelijkheden in de snel ontwikkelende en veranderende wereld van online marketing en webdesign. Deze wereld is een aangename verandering ten opzichte van de, voor mij bekende, redelijk statische technische wereld. De passie voor techniek heb ik dankzij Michel nu ook voor online marketing en webdesign.

 

Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn Bachelor Werktuigbouwkunde aan de TU Eindhoven en mijn intentie is om hierna een vergelijkbare Master te volgen. Naast mijn studie heb ik brede kennis opgedaan van verschillende programmeertalen (bijvoorbeeld Python en PHP) welke ik nu kan toepassen. Een deel van mijn week zal nu, naast studeren, gaan bestaan uit het optimaliseren en verbeteren van onder andere de vindbaarheid en professionaliteit van wellicht uw website.

 

Fair Vison Marketing bevindt zich nu nog in de opstartende fase, ik zie ons echter in de nabije toekomst als een gestroomlijnde organisatie en bekende speler op de groeiende Zeeuwse markt.